#
Lees meer
#
Lees meer
#
Lees meer
#
Lees meer

Verandaspecialist

Verandaspecialist voor veranda's, caports en schuttingen

Verandaspecialist is sinds 2001 actief als de 'Specialist' op het gebied van veranda's, tuinkamers, carports en duurzame schuttingen van aluminium of composiet. In de ruime showroom, gevestigd in Helmond, kunt u in alle rust alle producten uit het brede assortiment bekijken. Maar liefst 25 modellen staan uitgestald in deze ruime showroom in verschillende maatvoeringen en kleurstellingen.

Verasol Selected Dealer

Verandaspecialist is een Verasol Selected Dealer wat inhoudt dat Verandaspecialist exclusieve artikelen van Verasol in het assortiment voert. Daarnaast kunt u bij Verandaspecialist terecht voor de service die u van een Verasol Selected Dealer gewend bent. Zo staan de verkoopadviseurs voor u klaar om samen met u een offerte op maat samen te stellen. De monteurs van Verandaspecialist zorgen ervoor dat uw nieuwe veranda, tuinkamer, carport of schutting perfect op maat wordt ingemeten. Zo weet u zeker dat uw nieuwe Verasol product naadloos bij uw huis aansluit.

Kwaliteit

Alle kwaliteitsproducten van de Verandaspecialist worden in Duitsland geproduceerd. Wij verstrekken daarom standaard maar liefst tien jaar garantie op uw Verasol product! U kunt altijd rekenen op de service van Verandaspecialist.

Contact

Bent u geinteresseerd in een van de producten van Verasol bij Verandaspecialist? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of vraag een complete offerte aan via het offerte aanvraagformulier. U kunt tevens uw eigen veranda geheel samenstellen via de Veranda Configurator. Zo krijgt u een goede indruk wat er mogelijk is bij uw huis.

Tot ziens bij de Verandaspecialist!


De Verandaspecialist is selected dealer van Verasol.